İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Şair Baki İlkokulu

May

Kas

29 Ekim 1923 yılında ilan edilen Cumhuriyet'imizin , bugün ilk asrını tamamlayıp 100. yaşını kulamanın sevincini yaşıyoruz.

Ekm

Okulumuz 4. sınıf zümremiz ile 19 Ekim 2023 Perşembe günü Tarihi Yarımada Gezi Turumuzu gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz gezerek hem eğlendiler hem öğrendiler.

Ekm

"100.YILINDA CUMHURİYET" Konulu Resim Yarışmalarında Ödül Alan Öğrencilerimiz

Uyum haftamızda minik öğrencilerimizi eğitime hazırlıyoruz.

Kas

Çevre Dostu 1000 Okul projesi kapsamında

-Çatıya güneş panelleri konarak koridorların elektriklerini kendimiz üretiyoruz.

-Yağmur Suyu deposu ile yağmur sularını depolayarak  bahçemizin sulamasını ücretsiz ve su israfı yapmadan hallediyoruz.

-Geri Dönüşüm Kütüphanemizle hem okuyor, hem çevreye dikkat çekiyoruz.

-Enerjş takımımız gerekli tüm incelemeleri ve müdaheleleri yaparak tasarruf yapmayı önemsiyoruz.

-Öğretmen, öğrenci ve veli eğitimlerini yaparak farkındalığı artırıyoruz.

-Fidan dikimi, kuş yuvası yapımı gibi etkinliklerle öğrencilerimizin doğa ve çevre sevgisiyle yetişmesini sağlıyoruz.

DOĞAYI SEVEN, ÇEVREYİ KORUYAN VE GELECEĞE IŞIK TUTAN NESİLLER YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ:

May

Ailemle Okuyorum Projesi kapsamında yaptığımız veli kitap okuma yarışmasına katılan tüm velilerimize medeni cesaretlerinden ötürü belge ve madalya takdim töreni düzenledik. Törene Kaymakamımız Sayın Dr. Soner ŞENEL, Belediye Başkanımız Sayın Atila AYDINER,  İlçe Milli Eğitm Müdürümüz Suat MAMUR katıldı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."

TBMM'nin kuruluşunun 102. yılı kutlamak amacıyla okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlendi.Törenlerde görev yapan öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ara tatili fırsat bildik ve öğrencilerimize renkli bir hoş geldin süprizi hazırladık. Boyama işlerinde bizzat yardımlarını esirgemeyen okul idarecilerimize, çalışanlarımıza ve okul aile birliği üyelerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çevre Dostu 1000 Okul Projesine seçilen İstanbul'da 40 okuldan biri, Bayrampaşa'da tek okul olan okulumuz çalışmalara başladı. Proje kapsamında Atık Kütüphane çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. @bayrampasamem @istanbulilmem @çevredostu1000okul #çevredostuokul#atıkkütüphanesi