İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Şair Baki İlkokulu

Ock

İl Milli Eğitim Müdürümüz Levent YAZICI ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat MAMUR okulumuzu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Okulumuzu ve çalışmalarımızı beğendiklerini söyleyerek teşekkürlerini ilettiler.

Ock

Okulumuz Şehit Esma Çevik Konferans Salonu ve Şehit Astsubay Muhammed Ali Özer Kütüphanesi açılışını Kaymakamımız Sayın Soner Şenel Belediye Başkanımız Sayın Atila AYDINER , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Suat Mamur, şehit aileleri ve değerli bir çok misafirimiz ile gerçekleştirdik. Şehitlerimizin adını ve hatıralarını yaşatacağız.

Cumhuriyetimizin 98.yılı kutlu olsun.

Ekm

Öğrencilerimizin güvenliği için pencerelerimize çelikten koruyucu tel takıyoruz. Böylece sınıflarımızın pandemi sürecinde havalandırılmasını daha fazla yaparak, öğrencilerimizi olası tehlikelerden korumuş olacağız. Sağlıklı ve iyi nesiller yetiştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. #GüvenliğimizÖnceliğimizdir #şairbakiilkokulu #birokuldandahafazlası

Eyl

Her kütüphane bir saraydır; her kitap bir kraldır; her okuma bir sihirdir! Öğrencilerimiz okuma saatlerini modern kütüphanemiz de yapıyorlar.

Eyl

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı zaman çizelgemiz

Tem

Çocuklarımızın her biri farklı renklerin oluşturduğu bir dünya modelidir. Bizde sınıf kapılarımızı rengarenk yapıyoruz.

Haz

Okulumuzda her yıl olduğu gibi bu yıl da geri dönüşüme katkı sağlamak amacıyla atık kitapları toplayarak ekonomiye kazandırmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizde çevre bilinci oluşması için onları da Küçük ödüllerle teşvik ediyoruz. Atık kitaplarını getiren öğrencilerimize biletlerini veriyoruz. Biletlerde bulunan kare kodlar ile sisteme giriş yapılıp bilgileri kaydediliyor çekiliş zamanında hak kazanan öğrencilerimize SMS de Bilgi verilecektir

Haz

Okulumuz, öğrencilerimizin sağlık ve güvenliği ile çalışmalara son hızla devam etmektedir.Covid 19 salgını için bir ilk niteliğindeki Salgın Denetim Sisteminin ardından şimdi de depreme yönelik olarak bir ilk olan Deprem İkaz ve Kaçış sistemini yaptık.Bu sistemle deprem olduğunda ikaz sistemi devreye girerek yangın kapıları otomatik olarak açılmaktadır.Ayrica cihazların yazılım ve elektronik ünitelerini yapan Okul Müdürümüz Yavuz Arslan'a teşekkür ederiz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Suat Mamur'un elinden OKULUM TEMİZ BELGEMİZi teslim aldık.Belgeyi hak eden tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. @bayrampasamem

Ekm

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında yemekhanemizde yenilikler yaptık.

Ekm

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı ile Şair Baki İlkokulu´nda "Trafik Eğitim Parkuru"nun açılışını gerçekleştirdik. Açılışa Bayrampaşa Belediye Başkanı Attila AYDINER, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Abdülaziz YENİYOL, kurum ve daire amirleri katıldılar. Trafik Eğitim Parkurumuzun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okul eğlenerek öğrenilen yerdir. Öğrencilerimizin severek ve eğlenerek eğitim görmelerini sağlamak amacıyla yapmış olduğumuz oyun alanımız öğrencilerimizin kullanımına hazır.. Alanın oluşmasında emeği geçen idari kadromuza, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.